На Тернопіллі заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Юрика представили колективу

На Тернопіллі заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Юрика представили колективу

04.03.16 19:21 0 549
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна 3 березня представив колективу новопризначеного заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Юрика.

Очільник краю наголосив, що зараз, як ніколи, потрібні справжні професіонали з новим мисленням, з бажанням змінюватися і працювати.

«У гуманітарній сфері, яку куруватиме Юрій Юрик, перед нами постало багато викликів, - зауважив Степан Барна. - Інформаційна безпека, підтримка патріотичного виховання – у цих напрямках маємо зосередити особливу увагу. Крім того, ми започаткували багато спільних проектів з міжнародними організаціями. Багато завдань є завдань є у сфері освіти, медицини, соціального захисту. Та найголовніше у нашій роботі – створити максимальний доступ до тих послуг, які надає обласна державна адміністрація у гуманітарній сфері для всіх громадян».

Голова облдержадміністрації побажав Юрію Юрику успіхів у роботі.

Відтак новопризначений заступник подякував за довіру.

«Я думаю, що разом нам вдасться реалізувати ті завдання, які буде нам ставити і керівництво країни, і голова обласної державної адміністрації», - наголосив Юрій Юрик.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: ситуація в ...
Наступна новина: рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ