У Тернополі засуджено бойовика «ДНР»

У Тернополі засуджено бойовика «ДНР»

04.03.16 13:05 0 593
Суд визнав винним мешканця Тернопільської області в публічних закликах до порушення територіальної цілісності України та участі у терористичній організації «ДНР».

Віктор Долгій у липні 2014 року вступив до незаконного терористичного угрупування «Кальміус», де брав активну участь у вчиненні злочинів разом з бойовиками.

У жовтні 2014 року та лютому 2015 року зловмисник дав інтерв'ю російським журналістам, де закликав громадян змінити межі території нашої держави і підтримати створення т.зв. «ДНР». Відеозаписи цих інтерв'ю транслювалися російськими телеканалами, підконтрольними бойовикам, а також поширювалися в Інтернеті.

Вироком суду його визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 і ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України та заочно засуджено до 15 років позбавлення волі.

Громадяни, котрим стало відомо про перебування Віктора Долгія на території області можуть повідомити про це на телефон довіри УСБУ в Тернопільській області 52-90-00, або на гарячу телефонну лінію УСБУ (067) 352-31-00 чи надіслати інформацію на електронну скриньку Управління usbu_ter@ssu.gov.ua

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

УСБУ в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Послуги з ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ