Кращі продукти для схуднення

Кращі продукти для схуднення

04.03.16 16:51 0 645

Якщо ви сидите на дієті, є ймовірність, що ви хочете більше дізнатися про продукти, які допоможуть вам схуднути, а також про тих, яких варто уникати. Ми вже поспішаємо на допомогу. Провівши власні дослідження і поспілкувавшись з дієтологами, ми склали список продуктів, які можна легко додавати в свій раціон для схуднення. Деякі з них вам добре знайомі, деякі стануть сюрпризом, але всі вони смачні і корисні! Чи готові схуднути? Тоді складаємо список покупок.

Мигдаль

Хочете трохи білка, багато хрускоту і трохи солі, а також припливу енергії, але без почуття голоду в подальшому? Тоді з'їжте жменю мигдалю! Головне, щоб горіхи не були в шоколаді або йогурті! Крім того, краще дотримуватися смажених або злегка солоних. Ці горіхи чудово підходять для втамування голоду, коли хочеться «чогось солоненького». Більше цікавої інформації можна дізнатися тут.

Яблука

Всі ми знаємо про користь яблук для вашого здоров'я. Але ж вони підходять і для позбавлення від зайвих кілограмів! У яблуках 4-5 г клітковини, так що вони можуть стати солодким і хрустким перекусом, який допоможе вам насититися. Крім того, в них містяться антиоксиданти - вважайте, що це додатковий корисний бонус!

Боби

Чорна квасоля (і більшість інших бобових) - відмінний продукт для схуднення. Чому? Та тому, що він містить багато білка, але без жиру. Багата клітковиною, щоб ви могли насититися і не відчувати голод, а згідно з даними Національної програми перевірки здоров'я та харчування США, квасоля містить жироспалювальний вуглевод під назвою резистентний крохмаль ... так, будь ласка!

Чорниця

Чорниця така смачна, та до того ж, корисна, адже в ній багато антиоксидантів. А чи знали ви, що в ній також повно клітковини? В одній чашці цих солодких ягід міститься 4 г і лише 80 крихітних калорій. Шикарний ранковий перекус, чи не так? Ефективний помічник при схудненні!

Брокколі і цвітна капуста

Ці хрусткі хрестоцвіті симпатяги - теж хороші для схуднення, тому що в них міститься в достатку клітковини (знову ж таки, ви будете довше відчувати ситість), а ще тому, що вони дуже різноманітні! Вони смачні в свіжому вигляді, в охолодженому або у вареному, як з знежиреними добавками, так і без них. А ви знали, що вони ще й борються з раком, скорочуючи ризик виникнення його в легенях і шлунку? Бонус!

Кориця

Спробуйте додати трохи кориці до солодощів замість цукру і пожинайте переваги у вигляді зростання енергії й уповільненого виділення інсуліну в організмі. Кориця має солодкий багатим смаком і не викликає почуття провини. Ням ням!

Кава

Один з кращих продуктів для схуднення, хоча це не зовсім їжа. Чи знали ви, що тип кофеїну, який зазвичай знаходиться в каві, стимулює обмін речовин, щоб ви змогли спалювати до 50 додаткових калорій в день? Головне, пити чорний або хоча б каву зі знежиреним молоком, а не додавати калорії у вигляді цукру і вершків.

Яйця

Незрозуміло, чому у яєць така погана репутація. Якщо приготувати їх без додавання зайвих калорій і жиру від вершкового масла, то вони насправді є відмінним джерелом білка. Почніть свій день з яйця і шматочка цельнозерного тосту, щоб вам вистачило енергії на весь ранок.

 


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ