Степан Барна зустрівся з командувачем Нацгвардії України

Степан Барна зустрівся з командувачем Нацгвардії України

07.03.16 09:06 0 790
Командувач Нацгвардії України (НГУ) генерал-лейтенантом Юрій Аллеров 4 березня відвідав Тернопільщину під час огляду військових частин Західного ОТО.

Очільник області Степан Барна провів робочу зустріч з командувачем НГУ, під час якої присутніми були також радник голови Національної поліції України – т.в.о начальника головного управління поліції в Тернопільській області полковником поліції Олександр Богомол, прокурор Тернопільської області старший радник юстиції Олександр Мартинюк та інші посадовці.

- Як голова Тернопільської обласної державної адміністрації повністю підтримую указ Президента України щодо шевської допомоги військовим формуванням. Ми плідно співпрацюємо з підрозділом Національної гвардії, який розташований у нас в місті. Дуже добре знаємо їхні потреби та намагаємось допомагати у всьому. Ще хочеться подякувати особовому складу батальйону за допомогу у забезпеченні громадського порядку в нашому місті, - зауважив Степан Барна.

В ході бесіди генерал-лейтенант Юрій Аллеров підняв питання щодо забезпечення житлом військовослужбовців Національної гвардії. По закінченню бесіди командувач подякував усім присутнім за конструктивний діалог та порозуміння, повідомляє прес-служба НГУ.

- Мені дуже приємно, що ви розумієте та всіляко допомагаєте нашим військовослужбовцям. Сподіваюсь, що така співпраця й надалі буде продовжуватися в цьому напрямку», - сказав генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

По закінченню розмови командувач Національної гвардії та голова Тернопільської облдержадміністрації відвідали тернопільський батальйон, де оглянули військове містечко.

За співпрацю та шефську допомогу Тернопільському батальйону НГУ генерал-лейтенант Юрій Аллеров вручив Степану Барні відзнаку Національної гвардії України «За співпрацю».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как выбрать стиральную ...

КОМЕНТАРІ