У Рівненській області працівники ДСНС врятували від знищення вогнем легковий автомобіль

У Рівненській області працівники ДСНС врятували від знищення вогнем легковий автомобіль

09.03.16 11:06 0 998
08 березня о 06:58 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі, що знаходиться по вулиці Гур’єва обласного центру. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль та оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

Прибувши на місце виклику рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одному з ряду гаражів. За допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання вогнеборці відкрили гараж та відразу витягнули автомобіль, що там знаходився. Після чого подали на ліквідацію загоряння водяний ствол. О 07:15 пожежу було локалізовано, а о 07:32 повністю ліквідовано. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників, від знищення вогнем було врятовано гараж, а також автомобіль «Ауді Q-7», що там знаходився. Разом з тим, не допущено перекидання вогню на суміжні приміщення інших гаражів.

У результаті пожежі приміщенні гаражу пошкоджено речі домашнього вжитку та закопчено стіни. Обставини та причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина молитовно ...
Наступна новина: Крым: отдых в Судаке

КОМЕНТАРІ