У чернівецькій бібліотеці провели свято «Краса і сила Шевченкового слова»

У чернівецькій бібліотеці провели свято «Краса і сила Шевченкового слова»

10.03.16 11:30 0 566
В день народження Тараса Шевченка в бібліотеці – філії №4 ЦБС м. Чернівців відбулося свято «Краса і сила Шевченкового слова». Завідуюча бібліотекою Ольга Банарь повела присутніх стежками босоногого дитинства Шевченка, гортала відомі і невідомі сторінки його життя.

Учасники свята мали можливість доторкнутися серцем і душею до невмирущої поезії Великого Кобзаря, що став славою і гордістю українського народу, його заповідною думою і безсмертною піснею.

Для учнів 6-А і 7-Б класів ЗОШ №30 (керівник Тетяна Кицелюк) проведено турнір знавців творчості Тараса Шевченка «Читаємо Тараса, учімося в нього», конкурс-розминку «Швидко й влучно», гру-мікрофон «Що я знаю про життя Тараса Шевченка?», школярі переглянули презентацію «Тарас Шевченко – провідник долі України» . Учні декламували вірші, читали уривки із «Кобзаря» та переглядали ілюстровані малюнки Т. Г. Шевченка, написали «Лист до Тараса Шевченка».

Ближче познайомитись з багатогранною постаттю поета допомогли книжкові виставки-вшанування : «Безсмертне ім'я Кобзаря», «Тарасовими шляхами», «Живе слово Кобзаря». Працівники бібліотеки спільно з учнями провели флеш-моб «Навіки з нами серце і слова пророчі».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях ...
Наступна новина: Вінничина: упродовж тижня ...

КОМЕНТАРІ