На Тернопіллі в Теребовлі відбувся благодійний концерт на підтримку бійців АТО

На Тернопіллі в Теребовлі відбувся благодійний концерт на підтримку бійців АТО

10.03.16 15:46 0 642
За сприяння голови районної державної адміністрації Юрія Ништи 4 березня в районному будинку культури відбувся благодійний концерт співака Володимира Гуменчука (м.Ужгород) на підтримку бійців АТО Теребовлянщини.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять наших Героїв, які віддали життя за волю та незалежність України.

З Божим словом до присутніх звернулися отці Володимир Якубишин, Іван Сивак та Степан Манорик.

Голова РДА Юрій Ништа, маючи слово перед теребовлянцями, наголосив, що благодійний концерт – це чудова можливість не лише послухати хорошу музику, пісню, а й допомогти нашим захисникам, адже благодійні проекти, концерти, збір коштів та багато інших добрих справ, які проводяться в районі, додають сили нашим бійцям і об'єднують усіх нас у вірі в перемогу рідної країни!

«Я зворушений мистецьким дійством і вірю, що Господь сторицею віддасть усім благодійникам, які внесли посильну лепту на допомогу бійцям АТО», - сказав Юрій Михайлович.

Далі глядачі мали можливість поринути в чарівний світ музики, насолодитися чудовими українськими піснями та дотепним гумором у виконанні Володимира Гуменчука.

Зібрані кошти, а це 6620 гривень, в кінці концерту були передані голові громадської організації «Спілка учасників АТО Теребовлянщини» Олександрові Бойку. Він в свою чергу запевнив теребовлянців, що кошти підуть на купівлю мікроавтобуса для здійснення уже демобілізованими учасниками АТО волонтерської діяльності.

На завершення благодійного заходу вихованці Теребовлянського центру позашкільної роботи дітей та юнацтва подякували Володимирові Гуменчуку за прекрасні пісні та принесені хвилини радості, побажавши йому здоров'я й подальших творчих успіхів.

А фіналом благодійного концерту стало спільне виконання пісні про Україну.

Голова райдержадміністрації Юрій Ништа від імені громади Теребовлянщини також подякував співакові за концерт і наголосив, що ми обов'язково переможемо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку зариблено ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ