Керівники області відзначили вінничан,які популяризують творчість Тараса Шевченка (+фото)

Керівники області відзначили вінничан,які популяризують творчість Тараса Шевченка (+фото)

10.03.16 13:16 0 588
9 березня, в день 202-ої річниці з Дня народження Великого Кобзаря голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник зустрілися з представниками громадськості Вінниччини, які здійснили вагомий внесок у популяризацію творчості Тараса Григоровича Шевченка.

«Коли в країні наступають важчі часи, ми завжди звертаємося до Шевченка, - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Насправді, дуже великі виклики стоять перед Українською державою. І, як на мене, в історичному плані, в цей час ми проходимо надзвичайно важливий період становлення. Адже мова йде про те, наскільки ми, українці, зможемо згуртуватися перед тією загрозою, яка є і ззовні, і всередині нас».

Валерій Коровій зауважив, що річниця з Дня народження Тараса Шевченка – це символічний день, який, в першу чергу, повинен об'єднувати весь український народ.

Голова ж обласної Ради Анатолій Олійник, у свою чергу, підкреслив, що вагу особистості Тараса Шевченка для нашої історії переоцінити важко, і та титанічна праця, яку він залишив після себе, - справжнє надбання для українського народу.

З нагоди знаменної події керівники Вінниччини вручили учасникам зустрічі Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, грошові винагороди та комплекти книг, присвячені творчості Тараса Шевченка. Відтак побажали усім присутнім здоров'я, віри та натхнення.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбираем себе велосипед
Наступна новина: Вінницька збірна ...

КОМЕНТАРІ