До участі у одній з найпотужніших в світі туристичних виставок долучилися Чернівці

До участі у одній з найпотужніших в світі туристичних виставок долучилися Чернівці

11.03.16 17:45 0 665
Чернівці беруть участь у 50-й ювілейній міжнародній туристичній виставці «ITB Берлін – 2016», яка розпочала свою роботу 9 березня, і триватиме по 13 березня включно.

«ITB Берлін» є найбільшою щорічною подією в індустрії туризму та однією з найпотужніших в світі туристичних виставок, яка охоплює 5 континентів, 187 країн, понад 850 Кваліфікованих Топ Покупців, понад 10000 експонентів, 23000 делегатів конференції, 165000 відвідувачів та 160000 кв. м площі. На думку багатьох фахівців, «ITB Берлін» оптимально відображає основні тенденції розвитку та сегменти міжнародного туризму, серед яких морські та річкові круїзи, екологічний туризм, спортивний туризм, культурний туризм, сімейний відпочинок з дітьми, пригодницький туризм і інші сегменти, що робить її передовою платформою для глобальних туристичних пропозицій.

Метою участі міста в Берлінській виставці є позиціонування туристичних можливостей, досягнення максимальної впізнаваності у всьому світі, що сприятиме збільшенню туристичних потоків та економічному зростанню Чернівців.

Чернівці представлені друкованою рекламною продукцією, відеороликами та фото презентаціями найцікавіших об'єктів та подій, які приваблюють туристів та створюють особливу атмосферу гостинності.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ