Відбувся творчий вечір з нагоди ювілею заслуженої артистки України Лариси Мікоян

Відбувся творчий вечір з нагоди ювілею заслуженої артистки України Лариси Мікоян

11.03.16 17:49 0 752
У Волинському академічному обласному театрі ляльок відбувся творчий вечір з нагоди ювілею заслуженої артистки України Лариси Мікоян.

Лариса Данилівна сорок років служить юним глядачам у цьому храмі мистецтва. А ще вона вела численні творчі вечори й концерти, читала поезію на волинських сценах і в Національному палаці “Україна” в Києві, на радіо і телебаченні. За акторську майстерність артистка удостоєна багатьох нагород театральних конкурсів і фестивалів. Щоб вшанувати ювілярку, у залі театру зібралися друзі й шанувальники таланту.

Міський голова Микола Романюк висловив найщиріші слова вдячності Ларисі Мікоян за багаторічну творчу працю від себе особисто, виконавчого комітету міської ради і лучан. Він подякував за те, що своїм талантом формувала світогляд багатьох дітей, акцентуючи на тому, що Бог наділив її особливим талантом, тож хай повертає добро і затрачені сили сторицею. Він побажав їй щастя, успіхів в усіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та не втрачати любові до життя та нагородив Почесною грамотою за високий професіоналізм, активну творчу діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток культури, а також з нагоди 70-річчя від дня народження.

Теплі слова любові й шани про ювілярку сказали, вручили подарунки і квіти начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, начальник управління культури обласної державної адміністрації Валерій Дмитрук, письменники, літератори, творчі та громадські діячі. Вітали колегу-ювілярку актори театру ляльок. У цей імпровізований віночок літературно-музичного вечора, яскраву квітку вплела сама ювілярка, прочитавши твори Тараса Шевченка. Чудово виступили колектив зразкового ансамблю сучасного танцю “Фаворит” Луцької гімназії номер 21 імені Михайла Кравчука, керівником якого є донька Лариси Данилівни Наталія Мікоян, інші митці краю.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До участі у одній з ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ