У Волинській області судитимуть громадян,які заподіяли тілесних ушкоджень працівникам поліції

У Волинській області судитимуть громадян,які заподіяли тілесних ушкоджень працівникам поліції

11.03.16 18:10 0 648
Луцькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти у двох кримінальних провадженнях щодо мешканців обласного центру, які умисно заподіяли працівникам правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України).

Як уже повідомлялося, 29 січня 2016 року раніше судимий за грабіж 29-річний лучанин, який після вчинення ним напідпитку хуліганських дій у магазині "Зося" на вулиці Ковельській був доставлений у приміщення Луцького відділу поліції, завдав тілесних ушкоджень поліцейському Управління патрульної поліції у місті Луцьку, вдаривши його головою у обличчя.

Інший випадок, про який також відомо волинянам, трапився близько 3 години ночі 17 лютого цього року. Поліцейський Управління патрульної поліції у місті Луцьку разом з напарником, патрулюючи обласний центр, проїжджали службовим автомобілем повз зупинку громадського транспорту «ВІЕМ» на вулиці Рівненській і помітили інших працівників поліції в оточенні громадян. Зупинивши авто, вони з'ясували, що їхні колеги намагаються припинити незаконні дії трьох нетверезих молодиків, які порушують громадський порядок.

Втрутившись у ситуацію, рядовий поліції отримав від одного зі зловмисників – 28-річного нероби - удар кулаком в обличчя. Після цього молодик дістав із внутрішньої кишені куртки пістолет та почав ним погрожувати. Інший зловмисник – 18-річний - схопив поліцейського за комір форменої куртки та завдав йому ще один удар в обличчя.

Подальшу долю усіх трьох обвинувачених, які під час вчинення злочинів перебували у стані алкогольного сп’яніння, визначить суд.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбувся творчий вечір з ...
Наступна новина: На Житомирщині СБУ ...

КОМЕНТАРІ