Чернігів: Приєднаймося до Години Землі!

Чернігів: Приєднаймося до Години Землі!

11.03.16 12:16 0 514
У суботу, 19 березня, вимкнувши в домівках світло о 20.30 на одну годину, чернігівці можуть долучитися до Години Землі 2016. Ця кампанія проводиться у всьому світі для того, щоб показати необхідність об'єднаних дій для боротьби зі зміною клімату та збереження нашої Планети.

Година Землі була започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії. Вже через рік ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі 2015 року була безпрецедентним успіхом – до акції приєдналися 7000 міст у 172 країнах. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава та інші.

Окрім символічного вимкнення світла на одну годину, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина в сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату й досягнення гармонії людини з природою.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Когда необходимо менять ...

КОМЕНТАРІ