У Чернігові пройшла акція на підтримку Надії Савченко

У Чернігові пройшла акція на підтримку Надії Савченко

11.03.16 09:48 0 589
9 березня чернігівці провели акцію на підтримку полоненої української льотчиці Надії Савченко. На Красній площі міста близько сотні активістів розгорнули плакати з написами «Свободу Надії Савченко!», «Росія – припини ганебний суд», «Нема весни без Надії». Присутні тримали державні прапорці та листівки з фото Надії.

У акції взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, заступник міського голови Олександр Ломако, керівники структурних підрозділів міської ради й інші представники органів місцевого самоврядування та державної влади.

"Як керівник міста я задоволений тим, що Чернігів активно долучився до акції щодо звільнення Надії Савченко, яка проходить не тільки по українських містах, а й у багатьох країнах світу. Сподіваємось, що цей додатковий тиск громадськості сприятиме негайному звільненню української льотчиці", - наголосив Владислав Атрошенко та подякував організаторам акції за небайдужу позицію у справі української полоненої.

Учасники мітингу закликали світову спільноту активно долучитися до звільнення Надії Савченко. Після завершення виступів усі разом заспівали Гімн України.

Як відомо, з 4 березня українка оголосила сухе голодування на знак протесту проти зволікання з винесенням їй вироку.

На засіданні суду 9 березня оголошення вироку Надії Савченко знову перенесено на 21 березня.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На торгівлі ...
Наступна новина: Горизонтальний насос 1Д ...

КОМЕНТАРІ