Чому обов'язково потрібно купити PlayStation 4

Чому обов'язково потрібно купити PlayStation 4

11.03.16 11:10 0 885

Отже, за кілька днів ми вирішили зробити повний огляд провідних ігрових консолей і платформ, і переконати вас (ну і місцями самих себе, чого гріха таїти) чому треба витратити свої гроші зароблені такою важкою працею. Так, євро скаче, долар не відстає, всюди паніка, гречку пора купувати кілограмами, але це не привід позбавити себе ігрового щастя!

Чому саме PlayStation 4?

Якщо розбиратися з успіхом на ринку, то ніхто не може заперечувати, що успіх цілком і повністю належить саме цій приставці. Не будемо втомлювати математичними викладками і рейтингами. Не треба говорити, що, якщо ви придбпти одну приставку, то буде вам все, що треба: ком'юніті таких же онлайн-геймерів, мультимедіа, які вам настільки необхідні - Netflix, YouTube, Spotify і т. д. Але приставку попюлярною робить не вона сама, а ігри, і ось тут PlayStation 4 не може не радувати своєю різноманітністю. Система не пристосована окремо під шутери, ігри для дітей, або екшн-пригоди, ретро-платформери теж тут не працюють. Це для всіх цих жанрів і навіть більше. Якщо ви придбаєте Playstation 4, то у вас буде: необхідність змагатися, відпочивати, емоційна наповненість, а також необхідність дослідити. До речі, зробити це ви можете в інтернет-магазині "Скай": http://skay.ua/igrovye-pristavki/5899-sony-playstation-4.html.

Мати таку приставкою - це значить отримати доступ до найкрутіших версій мультіконсольних ігор. Не варто навіть і говорити про майбутній вихід Withcer 3: Wild Hunt, що краще за все він буде виглядати на PC, але, як тільки мова йде про консолі, версія того ж Відьмака, випущена на PlayStation 4, буде виглядати найкрутішим вибором через розширення 1080, якщо порівнювати з версією Xbox One в 900. І не важливо чи влилися ви в мелодраматичні війни навколо розширення консолей, які ведуться в мережі - це нормально, що ваші ігри повинні виглядати крутішими. А приставка не тільки дозволить вам зіграти в чудові кросплатформені ігри типу: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Middle-earth: Shadow of Mordor, Dragon Age: Inquisition, Wolfenstein: The New Order, але і дозволяє робити це в більш високому розширенні, ніж на звичайних консолях. Це актуально для всіх мультиплатформових ігор на PlayStation 4. Ви можете припускати, що різниці особливо не відчуєте, але це в природі людини все піддавати сумнівам.

Нескінченний ексклюзив

Соні подбала про фантастичному кількість ексклюзиву для PlayStation 3, і нова версія приставки, взагалі-то, нічим не відрізняється. Подивіться, які ексклюзивні ігри вже вийшли: гонки, пригоди у відкритому світі, офф- і онлайн постріли. Подивіться за горизонт, і список тільки збільшується - сюди входять і рольова гра, і чудовий екшн, і нескінченні дослідження. І від різноманітності того, що всі ігри являють собою різні жанри, і також пропонують такі різні емоційні тони - паморочиться голова. Досить важко якось однотипно охарактеризувати те, що пропонує PlayStation - здебільшого, через різноманітність вибору, який у вас є.

А ще - обіцяють велику кількість ігор, про яких ми знаємо не багато. Про Wild ми не знаємо практично нічого, але обіцяють величезну територію розміром з Європу, яку можна досліджувати.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопільщині за 2 ...
Наступна новина: На Вінничині підприємець ...

КОМЕНТАРІ