Експертиза якості та обсягу ремонтно-будівельних робіт

Експертиза якості та обсягу ремонтно-будівельних робіт

14.03.16 20:29 0 818

Проведення експертизи якості ремонтних і будівельних робіт, їх обсягу та вартості часто стає єдиним способом врегулювання спору між замовником і підрядником. Дані дослідження проводяться з метою визначення наявності недоліків і порушень при будівництві і ремонті житлових приміщень, офісів, торгових площ, промислових будівель і споруд.

Для чого проводять перевірку об’єктів будівництва?

Багато компаній проводять незалежні експертизи об'єктів будівництва і ремонту, з метою визначення відповідності якості виконаних підрядних робіт та застосованих матеріалів будівельним нормам і правилам, а так само встановлення відповідності фактично виконаного обсягу і вартості робіт, зазначених в договорі (проект). Більше інформації про будівельні роботи ви можете прочитати на сайті: http://kontsept-master.com.ua.

Які завдання вирішує експертиза якості та обсягу ремонтно-будівельних робіт?

Завданнями експертизи обсягу і оцінки якості будівництва є:

  • Визначення відповідності технічним нормам якості виконаних робіт, застосованих матеріалів і виробів;
  • Виявлення прихованих дефектів зробленого ремонту встановлення відповідності обсягу робіт, зазначеного в звітній документації, фактично виконаному розрахунок обґрунтованої вартості за фактично виконані ремонтно-будівельні роботи;
  • Роботи зі зведення будівель, їх частин та споруд пошук можливих технічних рішень з метою мінімізації наслідків визначення суми матеріальних витрат (збитків) на відновлювальні роботи в разі неякісного ремонту або будівництва.

До чого призводить неякісний ремонт?

Експертиза якості будівельних і ремонтних робіт включає в себе перевірку правильності дотримання будівельних технологій і контроль якості застосовуваних матеріалів. Неякісний ремонт крім великих фінансових втрат, може стати причиною численних дефектів, які можуть призвести до серйозних наслідків для подальшої експлуатації відремонтованих приміщень.

Коли необхідна експертиза якості та обсягу ремонтних і будівельних робіт?

Зроблені неякісні роботи по ремонту або обробці квартири, житлового будинку, офісу або іншого нежилого приміщення будівельні роботи (наприклад, будівництво котеджу), в цілому не відповідають проекту дефекти і недоліки, які мали бути допущені при виконанні ремонтних робіт, а стали проявлятися вже після їх виконання і прийняття замовником, обсяги і вартість ремонтних робіт завищено підрядником замовник відмовляється оплачувати виконані роботи, мотивуючи це невідповідністю їх якості будівельним нормам. Інші суперечки пов'язані з претензіями про неякісне виконання робіт

Скільки коштує експертиза ремонтно-будівельних робіт?

Вартість виробництва даного виду експертиз договірна і залежить від обсягу досліджуваних робіт і ступеня їх складності. Попередня вартість експертизи визначається після отримання технічного завдання замовника.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ