Чернівці: Понад 70 стихійних сміттєзвалищ ліквідовано від початку весняного місячника санітарної очистки та благоустрою

Чернівці: Понад 70 стихійних сміттєзвалищ ліквідовано від початку весняного місячника санітарної очистки та благоустрою

15.03.16 17:13 0 700
У проведенні весняного місячника санітарної очистки та благоустрою Чернівців задіяно 249 чоловік та 15 одиниць техніки.

З 5 по 11 березня прибрано 203 двори (425 – з початку місячника), ліквідовано 44 стихійних сміттєзвалища (74 – з початку місячника), прибрано 5 скверів, 82 дитячих майданчики, 2 горища (5 – з початку місячника), 4 підвальні приміщення (8 – з початку місячника).

Також проведено роботи з очистки електроопор від самовільно розклеєної реклами на вул. Кутузова, Головній, Гагаріна, Садовій, Стеценка, Університетській, Центральній площі, Заньковецької, проспекту Незалежності, Гузар, Небесної Сотні, Аксенина, Героїв Майдану, Щербанюка, Федьковича, бульвару Героїв Крут, Південно-Кільцевій, Миру-Чкалова, Боброва та інших.

Проводяться роботи по прибиранню тротуарів та прилоткової частини на вул.: Садовій, Руська, Московської Олімпіади, Винниченка, Університетській, Герцена, Руданського, Головна, Миру, Миколаївська, Кармелюка, Оренбурзькій, Фастівська, Ш. Алейхема, Сагайдачного, Гагаріна, Вірменська, Шевченка, Л. Кобилиці, Ярошинської, Українська, Ломоносова, Буковинська, Миргородська, Південно-Кільцева, Ковальчука, 1-й пров. Кармелюка, Чехова, Лубенська, Севастопольська, Шкільна, Карамзіна, Центральній площі, Героїв Майдану, Небесної Сотні, Коцюбинського, Бережанській, Федьковича, Достоєвського, Павлова та інших.

Вивезено сміття та твердих побутових відходів: 350 м3 (486,5 м3- з початку місячника), змету: 159 м3 (211 м3 – з початку місячника).

Відремонтовано та прохлоровано 3 криниці (6 – з початку місячника).

Кількість відловлених бродячих тварин: – 26 особин (з них – 26 простерилізовано та повернуто в місце відлову) (57 – з початку місячника).

Інспекцією з благоустрою складено 10 адміністративних протоколів (19 – з початку місячника), та вручено 32 попереджень (77 – з початку місячника).

Трестом зеленого господарства та протизсувних робіт у рамках проведення весняного місячника санітарної очистки та благоустрою в м.Чернівці станом на 10.03.16р. виконано роботи по очищенню та вивезенню сміття, листя, гілля: площі Філармонії, площі Писв?ятої Марії, скверу на розі вул. Руської-Шевченка, скверу на розі вул. Головної-Шкільної, скверу на розі вул. Руської- Садовського, скверу біля памятника Ю.Федьковичу, берегів р. Клокучка в р-ні вул. Зарожанської, вул. Гастелло.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ