На Вінниччині урочисто проводжали кандидатів на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України (+фото)

На Вінниччині урочисто проводжали кандидатів на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України (+фото)

15.03.16 19:16 0 564
Урочисті проводи майбутніх контрактників відбулись ,14 березня, у концертній залі «Плеяда». В урочистостях взяли участь представники обласної влади, ветерани, духовенство, рідні та друзі кандидатів на військову службу за контрактом.

Із вітаннями та настановами до молодого поповнення звернувся виконуючий обов'язки військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату підполковник Михайло Дзигаленко: « У відповідальний для України час народ з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Ви, майбутні українські воїни, станете надійними гарантами суверенітету і цілісності держави, продовжуючи бойові звитяги запорізького козацтва,січових стрільців,вояків української повстанської армії, наших дідів та прадідів, які визволяли рідну землю від фашистської чуми. Ви – сини і брати воїнів Українських Збройних Сил, які боронять незалежність України на Донбасі, для вас служіння народу є найвищою честю,покликанням і священним обов'язком,- саме тому ви перебуваєте у цій залі».

Михайло Дзигаленко запропонував присутнім вшанувати пам'ять всіх воїнів, які загинули в боях за територіальну цілісність та незалежність України хвилиною мовчання.

Від імені обласної державної адміністрації та обласної Ради з вітальним словом до учасників урочистостей звернулась перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська.

Щирі слова захоплення і вдячності за вибір військової стежини у важкий для України час до майбутніх воїнів-контрактників звернулись легендарна розвідниця-вінничанка, полковник у відставці Ольга Іванівна Твердохлєбова та мама Героя України, Героя Небесної сотні Максима Шимка Зоя Семенівна Шимко.

Обряд благословення та освячення воїнів на військову службу здійснив Єпископ Вінницький і Брацлавський Української Православної Церкви (Київського патріархату) Михаїл. Після благословення, діти в українських костюмах вручили кандидатам на контрактну службу обереги.

У концертній програмі брали участь артисти Вінницької державної обласної філармонії, дитячий ансамбль «Радість», духовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних сил ЗСУ та Академічний ансамбль пісні і танцю Вінницької державної обласної філармонії «Поділля».







































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителі Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ