У 1447 населених пунктах Вінницької області розроблені та затверджені правила благоустрою та санітарної очистки території (+фото)

У 1447 населених пунктах Вінницької області розроблені та затверджені правила благоустрою та санітарної очистки території (+фото)

15.03.16 11:17 0 528
Про це повідомив на щотижневій апаратній нараді, яка відбулась під головуванням голови Вінницької державної обласної адміністрації Валерія Коровія, заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник.

Василь Броварник проінформував присутніх щодо ситуації з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів області.

«З початком весни питання благоустрою та санітарної очистки території області є одним із основних завдань. Відповідно до розпорядження голови ОДА Валерія Коровія щодо організації весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області, особливу увагу слід приділити санітарному стану місць загального користування (парки, сквери, кладовища) та забезпечити посадку зелених насаджень, що проходитиме протягом березня-квітня місяця. Утримання в належному стані територій після зимового періоду є системною роботою, наразі буде залучено спеціалізовану техніку до робіт з розчистки смуг відводу автомобільних доріг від порослі, проведення санітарної обрізки дерев. Одержана в процесі розчистки сировина (щепа) використовуватиметься в якості альтернативного виду палива. До проведення акції планується залучення підприємств та організацій всіх форм власності, представників громадських організацій, учнівську і студентську молодь та небайдужа громадськість міста та області», - повідомив Василь Броварник.

Для вирішення питання наведення ладу на всій території області розроблено Правила благоустрою та Схему санітарного очищення, які доведені всім районам та додатково будуть озвучені на Колегії Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації, яка відбудеться 15 березня 2016 року. «Станом на правила благоустрою розроблені та затверджені у 1447 населених пунктах з 1504, по 57 - перебувають в стадії перезатвердження. У всіх сільських населених пунктах області за погодженням з Держсанепідслужбою розроблені та затверджені схеми збору і графіки вивезення сміття», - повідомив Василь Броварник.

За його словами, на передодні Великодніх свят Вінниччина братиме участь в загальноукраїнському суботнику, який проходитиме 22 квітня, що має стати завершальним етапом весняного місячника з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів області. «Весняну акцію з прибирання територій необхідно завершити до 1 травня», - наголосив Василь Броварник.

Презентація.ppt







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Как правильно выбрать ...

КОМЕНТАРІ