В Луцьку в області планують відремонтувати значну частину доріг

В Луцьку в області планують відремонтувати значну частину доріг

15.03.16 13:20 0 546
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, заступники міського голови Юрій Моклиця, Андрій Киця.

На нараді розглянули питання про хід підготовки комплексу весняно-польових робіт. При цьому зазначалося, що 70% посівів озимини в області у задовільному стані. Тривають роботи з її підживлення. Також обговорили перспективи розвитку льонарства.

Аналізували результати діяльності Офісу великих платників податків та стан наповнення спеціалізованого рахунку надходжень від Волинської митниці. Тільки у лютому названий рахунок Волинська митниця поповнила на 60 млн грн. Ці кошти будуть спрямовані на ремонт та відновлення доріг. Першочергово планується ремонт дороги Луцьк-Львів, проте, якщо позитивна динаміка наповнення спеціалізовано рахунку буде збережена, є надія, що цього року вдасться відремонтувати дороги Ковель-Жовкла, Устилуг-Володимир-Волинський-Луцьк, Ковель-Луцьк, Луцьк-Рівне (частково). Учасники наради обговорили й перспективи формування обласного фонду ремонту і відновлення доріг

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лісівники Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ