Волинська область: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для майбутніх рятувальників

Волинська область: рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для майбутніх рятувальників

15.03.16 12:07 0 614
Важливим аспектом діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій є проведення агітаційно-пропагандистської роботи, що спрямована на попередження виникнення трагічних випадків серед населення, навчання громадян правилам безпечної поведінки у повсякденному житті, а також ознайомити їх з реаліями роботи мужньої і самовідданої професії рятувальника. Саме з цією метою в Україні багато років поспіль проводиться громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Так, 11 березня таку акцію на базі Державної пожежно-рятувальної частин №8 співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели для учнів Камінь-Каширського вищого професійного училища.

Працівники служби порятунку розповіли учням про бойові будні рятувальників та особливості діяльність підрозділів ДСНС, нагадали їм правила безпеки життєдіяльності та проінформували як діяти у випадку пожежі чи іншої надзвичайної події.

З великою цікавістю діти оглядали пожежну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, що перебуває на озброєнні підрозділу. Усі бажаючі мали можливість приміряти на себе бойові обладунки вогнеборців. Після чого фахівці ДСНС провели бойове розгортання та емітували гасіння пожежі.

Наприкінці заходу рятувальники роздали дітям листівки, плакати та буклети застережного змісту та нагадали, що при виникненні надзвичайної ситуації телефонувати за номером «101».

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Більше 18 млн. грн. ...

КОМЕНТАРІ