В Житомирській області під час пожежі в квартирі виявлено тіло чоловіка

В Житомирській області під час пожежі в квартирі виявлено тіло чоловіка

15.03.16 09:23 0 524
13 березня о 12:17 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир п’ятиповерхового житлового будинку. За вказаною адресую виїхали бійці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вже на місці з’ясовано, що квартира розташована на 5-му поверсі багатоповерхівки, у під’їзді спостерігається сильне задимлення. До прибуття рятувальників сусіди вибили двері, але через сильне задимлення, високу температуру та відкритий вогонь не змогли потрапити в середину.

Для того, щоб зайти в палаючу квартиру фахівцям ДСНС довелось застосувати апарати на стисненому повітрі. Оцінивши обстановку керівником гасіння пожежі було прийнято рішення додатково залучити на гасіння ще одне відділення вогнеборців. О 12:25 бійцям ДСНС вдалось локалізувати пожежу. В одній із житлових кімнат, на ліжку, рятувальники виявили тіло чоловіка. Ним виявився власник оселі 1967 року народження. Ліквідована пожежа о 13:25. Вогнем знищено житлову кімнату та речі домашнього вжитку.

За попередньою інформацією, займання сталось внаслідок необережного поводження з вогнем власника оселі. Остаточна причина пожежі наразі з’ясовується.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 8 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ