У Львівській області рятувальники нагадали місцевим мешканцям правила пожежної безпеки у побуті та під час ведення господарських робіт

У Львівській області рятувальники нагадали місцевим мешканцям правила пожежної безпеки у побуті та під час ведення господарських робіт

15.03.16 08:07 0 518
12 березня у рамках проведення з населенням інформаційної та роз’яснювальної роботи, рятувальники Сокальського районного сектору ДСНС Львівщини провели бесіди із мешканцями містечка Белз, Сокальського району. Рятувальники нагадали місцевому населенню основні вимоги щодо виконання правил пожежної безпеки під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду. Людям навели статистичні дані пожеж в екосистемах і нагадали основні вимоги щодо виконання та дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Під час бесід надзвичайники роздали господарям інформаційні листівки щодо дотримання правил безпеки та недопущення спалювання сухої трави.

Загалом під час відпрацювання рятувальникам вдалося відвідати 80 господарств та поспілкуватися більш як із сотнею місцевих мешканців.

Самі вогнеборці зазначають, що лише завдяки профілактичній та інформаційно-роз’яснювальній роботі ми зможемо «достукатися» до свідомості кожної людини і нагадати про важливість й необхідність дотримання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. А це допоможе попередити виникнення небезпечних й летальних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: «Мама,тато,я - ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ