Тернопільщина готується до щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Тернопільщина готується до щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

15.03.16 14:42 0 560
Триває підготовка до 11-тої щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка 4 квітня стартуватиме на Тернопільщині. Її головна мета — збереження здоров'я дітей, забезпечення їхнього доступу до високоякісних медичних послуг, формування у молоді загальнолюдських цінностей, а також активізація молодіжного волонтерського руху. Триватиме дана акція по 24 квітня включно.

Основну роботу здійснюватимуть загони волонтерів. Окрім цього, до проведення благодійної акції «Серце до серця» будуть залучені й учні позашкільних навчальних закладів, лідерів молодіжних та дитячих громадських організацій. А також зацікавлені представники підприємств, установ та організацій.

Акція відбудеться у лікувально-профілактичних закладах, а також у загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладах області. Окрім цього, у рамках проведення даної акції відбудуться спортивні змагання, а також конкурси плакатів, малюнків, ігротеки, виставки, благодійні ярмарки у загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладах області.

У фіналі Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» 23-24 квітня заплановані благодійні концерти за участю дитячих і молодіжних колективів.

Нагадаємо, акція «Серце до серця» проходитиме вже 11 рік поспіль й передбачає по всій Україні цілу низку масових заходів, спрямованих на розвиток благодійництва і збір коштів на медичне устаткування.

Торік Фонд «Серце до серця» організував 10 Всеукраїнську благодійну акцію, що тривала з 1 по 30 квітня. Кошти збиралися з метою придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласній лікарні України. За результатами проведеної акції було зібрано коштів на загальну суму 2 208 533, 56 гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ