На Тернопіллі триває другий набір на навчальну програму “Школа мерів”

На Тернопіллі триває другий набір на навчальну програму “Школа мерів”

15.03.16 13:45 0 780
Агенція “Спільні зусилля” у партнерстві з Бізнес-школою МІМ-Київ та Клубом “Коло” організовують другий набір на навчання у “Школі мерів”.

До участі у навчанні запрошуються міські голови та місцеві політичні й громадські лідери міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад, котрі відповідають низці вимог:

• міські голови або місцеві політичні та громадські лідери міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад, котрі готові взяти на себе відповідальність за розвиток своїх міст;

• віком старше 21-го року;

• котрі мають вищу освіту;

• спроможні профінансувати організаційні витрати для забезпечення власного навчання, в розмірі 500 доларів США з особи* у гривневому еквіваленті по курсу НБУ на момент здійснення внеску. Даний пункт може бути виключений з критерію у випадку отримання гранту для видачі стипендії слухачам**.

Навчальна програма “Школи мерів” передбачає:

1) 8 навчальних модулів (08.04.2016 – 31.07.2016);

2) стажування у муніципалітетах Польщі (18–25.06.2016);

3) розробка стратегії розвитку міста та проекту вирішення однієї з ключових проблем міста (31.07.2016 – 31.08.2016).

Викладання здійснюється щоп'ятниці, щосуботи і щонеділі з паузами між модулями і охоплює 192 години лекцій, семінарів, дискусій та практичних занять по 24 години на кожен модуль.

Для участі у програмі навчання необхідно до 31 березня 2016 року надіслати пакет документів (перелік і форми додаються) від усієї команди ОДНИМ АРХІВОМ на адресу shkolameriv@gmail.com.

До пакету документів входить:

1. Профіль команди;

2. Командний мотиваційний лист із зазначенням причин бажання навчатися в Школа Мерів;

3. Командне есе на тему “Моє місто через 10 років”;

4. Рекомендаційний лист на команду;

5. Індивідуальна анкета учасника команди;

6. Резюме (СV) кожного учасника команди;

7. Копія паспорта кожного учасника команди (1,2 та 11 сторінки);

8. Копія диплому про вищу освіту в Україні та додатки до нього.

З детальною інформацією щодо участі у даній навчальній програмі можна ознайомитися на сторінці “Школи мерів” у Facebook (https://www.facebook.com/shkola.meriv).

* - зазначена сума буде використана на забезпечення навчального процесу, оплату послуг коучів та організацію освітнього візиту до Польщі. Не входять видатки на власний проїзд, проживання і харчування на території України.

** - Організатори школи ведуть перемовини з донорськими організації на предмет можливості отримання гранту для покриття організаційного внеску. Якщо Ви потребуєте стипендію на навчання, просимо відмітити даний пункт в аплікаційній формі. У випадку отримання гранту усі команди, які пройдуть відбір до співбесіди, будуть проінформовані про можливість отримання стипендії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лісівники Вінниччини ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ