У Рівненській області рятувальники провели лекцію з персоналом дитячого садочку

У Рівненській області рятувальники провели лекцію з персоналом дитячого садочку

15.03.16 16:07 0 560
14 березня працівники Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели лекцію щодо дотримання правил безпеки в дошкільному навчальному закладі № 11 міста атомників. Під час проведення заняття рятувальники наголосили працівникам закладу на необхідності виховання у дітей навичок культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, побутовими приладами, іншими потенційно небезпечними речами і речовинами. «Найкраще проводити таку роботу з дітьми в ігровій формі. Це допоможе малечі краще зрозуміти подану інформацію та запам’ятати її», – говорили рятувальники. Також працівники Служби порятунку розповіли, що потрібно робити у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної подій в дитячому садочку або в іншому людному місці. Окрім цього, говорилося і про порядок дій на випадок виявлення підозрілих предметів, що особливо актуально у зв’язку із почастішанням таких випадків на території краю.

В рамках проведення заходу рятувальники ознайомили вихователів із правильним користуванням вогнегасників, які допоможуть ліквідувати пожежу на початковій стадії горіння. Щоб працівники садочку краще запам’ятали слова фахівців ДСНС, їм було вручено листівки та буклети із основними правилами безпечної життєдіяльності. Також рятувальники надали освітянам методичні рекомендації, презентації, фото та відео матеріали для проведення профілактично-роз’яснювальної роботи серед дітей, їх батьків щодо правил безпечної поведінки,

«Навчаючи дітлахів змалечку, ми зможемо не допустити трагічних випадків з ними в майбутньому. Тому потрібно приділяти важливе значення роз'яснювальній роботі та постійно навчати дітей правилам безпеки і важливості їхнього дотримання», – зауважив начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергій Крук.

Кузнецовський міський сектор Головного управління

ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ