У Рівненській області рятувальники оперативно витягнули автомобіль,що потрапив у штучну водойму на території приватного господарства

У Рівненській області рятувальники оперативно витягнули автомобіль,що потрапив у штучну водойму на території приватного господарства

15.03.16 19:49 0 572
14 березня о 08:30 до Служби порятунку за номером «101» за допомогою звернувся мешканець села Бармаки Рівненського району. Чоловік повідомив, що на території приватного господарства його знайомих випадково скотився в штучну водойму і затонув його автомобіль.

До місця пригоди негайно було направлено рятувальників аварійно-рятувальної частини на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС.

По прибуттю працівники ДСНС з’ясували, що на дні штучної водойми на глибині понад 5 метрів знаходиться автомобіль «Volkswagen Caddy». Оцінивши обстановку, начальником чергової зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС було прийнято рішення залучити до проведення рятувальних робіт водолазів Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах.

Після того, як водолаз, спустившись під воду, закріпив мотузки за автомобіль, рятувальники за допомогою «лебідки» спеціального аварійно-рятувального автомобіля обережно витягнули затонулий легковик з водойми на подвір’я господарства. Молодий чоловік подякував працівникам Служби порятунку за оперативну та кваліфіковану допомогу.

Пізніше з’ясувалися подробиці даного інциденту. Чоловік поставив автівку у подвір’ї під уклоном біля водойми. Відійшовши на декілька метрів, побачив, що автомобіль почав скочуватися. Він, намагаючись зупинити авто, вскочив на місце водія та почав гальмувати, але це не допомогло, автівка по слизькому ґрунту потрапила у водойму разом з водієм. Чоловік відразу залишив авто та діставшись до берега звернувся за допомогою до рятувальників.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Вінницька область: за добу ...

КОМЕНТАРІ