На Хмельниччині під час ліквідації пожежі готелю вогнеборці врятували 7 та евакуювали 15 людей

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі готелю вогнеборці врятували 7 та евакуювали 15 людей

15.03.16 08:43 0 559
14 березня о 00:20 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу на даху готелю на вул. Шевченка.

Негайно до місця події за підвищеним номером виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій обласного центру у складі 25 чоловік особового складу на 10 одиницях пожежної та спеціальної техніки.

Під час здійснення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці врятували з верхніх поверхів 7 людей, а також евакуювали 15 чоловік, які самостійно не змогли покинути задимлену будівлю. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

Процес гасіння ускладнювало покриття даху з металочерепиці, через яке рятувальники не могли швидко дістатися до осередків горіння.

Завдяки оперативним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів пожежу площею 350 кв. м локалізовано о 01:03, та повністю ліквідовано о 01:20, тим самим врятовано від знищення вогнем будівлю готелю.

Координацію сил та засобів здійснювала оперативна група Головного управління на чолі з начальником ГУ ДСНС Едуардом Братко.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено перекриття та покрівля будівлі.

Причина та збитки наразі встановлюються.

Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ