В Луцьку представники ГО "Переселенці Криму та Донбасу" обговорили свої проблеми у міській раді

В Луцьку представники ГО "Переселенці Криму та Донбасу" обговорили свої проблеми у міській раді

16.03.16 17:27 0 612
Відбувся “круглий стіл” між представниками ГО "Переселенці Криму та Донбасу" та міської ради під назвою "Співпраця громадської організації вимушено переміщених осіб та міських органів влади м. Луцька".

У спілкуванні взяли участь секретар міської ради Юлія Вусенко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови Юрій Моклиця, керівники структурних підрозділів міської ради.

Вони обговорили питання надання приміщення для діяльності громадської організації, сприяння у забезпеченні житлом, відпочинку та оздоровленні дітей переселенців та виконання Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції в інші регіони України, на період до 2017 року.

Професійний дизайнер, яка є членом ГО "Переселенці Криму та Донбасу", виявила бажання безоплатно в одному із парків зробити благоустрій. Для цього їй потрібен посадковий матеріал. Вона також організувала у нашому місті школу ландшафтного дизайну при Центральній міській бібліотеці для дітей і просить сприяння у подальшій роботі.

Учасники “круглого столу” напрацювали резолюцію, яка передбачає створення робочої групи, що буде сприяти роботі ГО "Переселенці Криму та Донбасу".

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Що таке стриптиз?
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ