Відбулася нарада голів ОСББ міста Луцька

Відбулася нарада голів ОСББ міста Луцька

16.03.16 09:36 0 776
У залі засідань міської ради відбулася нарада голів ОСББ міста Луцька. У ній взяли участь перший заступник міського голови Тарас Яковлев, голова обласної ради голів ОСББ Петро Лавринюк, голова ради голів ОСББ міста Луцька Роман Бондарук, голова Асоціації “Лучани” Юлія Сабатюк.

Вони обговорили питання розвитку Об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, плани та перспективи співпраці ОСББ міста Луцька з міською радою на 2016 рік.

Роман Бондарук у своєму виступі акцентував на важливості збільшення кількості ОСББ у Луцьку, як ефективної форми господарювання. Детальніше зупинився на запровадженні енергоощадних заходів та запропонував створити робочу групу з напрацювання етичного кодексу, який регламентуватиме взаємовідносини між ОСББ.

Петро Лавринюк зазначив, що Луцька міська рада має певні позитивні напрацювання у сфері створення, розвитку та підтримки ОСББ. За його словами, тільки за останні півроку створено 57 ОСББ.

Тарас Яковлев розповів, що у місті ефективно працювала Програма сприяння діяльності ОСББ на території міста Луцька, головною метою якої визначено забезпечення умов створення і сталого ефективного функціонування ОСББ, проведення капітальних ремонтів у будинках ОСББ при співфінансуванні та Програма відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами. Він закликав голів ОСББ взяти участь у розробці нової Програми, яка має на меті створення фонду для розвитку ОСББ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Словацькі інвертори хочуть ...

КОМЕНТАРІ