В Луцьку депутати ознайомилися з роботою житлово-комунального підприємства № 3

В Луцьку депутати ознайомилися з роботою житлово-комунального підприємства № 3

16.03.16 13:09 0 651
Відбувся черговий день депутата. Обранці громади мали можливість ознайомитися з роботою житлово-комунального підприємства № 3. Участь у заході взяли секретар міської ради Юлія Вусенко, депутати Петро Бойко, Юлія Дацюк, Орися Залевська, Олександр Лазука, Алла Надточій, Костянтин Петрочук, Микита Рабан, Аркадій Соломатін, Тарас Шляхтич, Тетяна Янчук та Віктор Ящук.

Директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев розповів про роботу очолюваної ним структури. За його словами, на підприємстві - 183 працівники. ЖКП № 3 є найбільшим у нашому місті. На обслуговуванні 656 будинків. Коли став керівником, на підприємстві було близько 280 працівників.

Він розповів, що після призначення на посаду намагається ремонтувати житловий фонд комплексно. “Поступово робимо біля будинків відмостку, ремонтуємо цоколі, замінюємо системи водовідведення. Якщо у будинку протікає дах, то ми намагаємось полагодити усю площу, а не лише місце, де протікає, адже скоро поруч теж може почати текти. За три роки 22 тисячі квадратних метрів покрівлі ми зробили з єврорубероїду за кошти ЖКП”, - наголосив Руслан Юлдашев.

Наголосив директор ЖКП № 3 й на тому, що заборгованості із заробітної плати перед працівниками нема. Також вчасно сплачуються усі податки та відрахування у спеціальні фонди.

Також Руслан Юлдашев відповів на питання, які цікавили депутатів. Зокроема, вони стосувалися підходів до ремонту житлового фонду, обрізання дерев на прибудинкових територіях, ситуації з передачею технічної документації на будинки при створенні ОСББ тощо.

Оглянули обранці громади й приміщення ЖКП № 3. Так їм продемонстрували столярний цех, де працівники виготувляють різноманітні заготовки з деревени для виконання ремонтних робіт у житлових будинках.

Також на території є й бляхарний цех. За словами Руслана Юлдашева, вони закупляють оцинковану бляху і працівники ЖКП № 3 виготовляють ринви, які потім встановлюють на будинках, що знаходяться на їхньому балансі.

Побували депутати міської ради й на вулиці Привокзальній, де змогли наочно побачити результати роботи працівників ЖКП № 3.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ