Представники Кишинева та Мангайма обговорили можливості співпраці з Чернівцями

Представники Кишинева та Мангайма обговорили можливості співпраці з Чернівцями

16.03.16 08:45 0 564
Чернівці відвідала делегація міста-побратима Кишинева (Республіка Молдова) разом із представниками міста Мангайм (Німеччина), який підтримує уже протягом 25-ти років побратимські стосунки з Кишиневом.

Представники цих міст у складі керівника відділу європейських та міжнародних зв'язків міської ради м. Мангайм Давіда Лінзе, керівника відділу розвитку організації та персоналу міської ради м. Мангайм др. Герхарда Мерсманна, провідного спеціаліста департаменту міжнародних зв'язків, регіональної співпраці та європейської інтеграції міської ради м. Кишинів Діани Гурітенко, заступника начальника головного департаменту освіти, молоді та спорту міської ради м. Кишинів Александру Фляс прибули до Чернівців для налагодження більш тісних стосунків для реалізації спільних проектів.

Кишинів та Мангайм уже тривалий час успішно реалізують проекти у різних сферах життєдіяльності міст, одним із яких став покращення роботи у галузі снігоприбиральної служби Кишинева. За цим проектом місто Мангайм надало у власність снігоприбиральну техніку для належного функціонування згаданої служби.

Під час візиту відбулася зустріч з міським головою Олексієм Каспруком, у ході якої обговорювалися питання організації функціонування міського управління Чернівців, проектів, що реалізуються містом за фінансової підтримки різним міжнародних організацій, а також можливості для майбутніх спільних проектів як з Кишиневом, так і Мангаймом.

Крім того, відбулися також зустрічі з керівництвом департаменту житлово-комунального господарства міської ради, КП «Чернівціводоканал» та КП «МіськШЕП». Під час зустрічей обговорювалася існуюча ситуація на комунальних підприємствах, їхні потреби, а також зацікавленість у налагодженні співпраці для реалізації спільних проектів.

На завершення візиту представники Мангайма та Кишинева висловили зацікавленість у запровадженні тристоронньої співпраці у реалізації можливих спільних проектів на благо громад наших міст.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ