Рівненська область: рятувальники знешкодили 21 артснаряд часів Другої світової війни

Рівненська область: рятувальники знешкодили 21 артснаряд часів Другої світової війни

16.03.16 16:49 0 594
14 березня о 14:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Рівненській області було знешкоджено 15 артилерійських снарядів калібром 76 мм. часів Другої світової війни, які було виявлено лісничим поблизу с. Суськ Костопільського району під час обходу лісового господарства.

Цього ж дня о 17:40 рятувальники знешкодили 6 артилерійських снарядів калібром 122 мм. часів Другої світової війни, які були виявлені 13 березня місцевим жителем під час прогулянки в лісовому масиві неподалік с. Ходоси Рівненського району.

В усіх випадках місцеве населення при виявлені вибухонебезпечних предметів виконало всі необхідні правила, завдяки чому вдалося запобігти трагедіям. Однак далеко не всі громадяни знають правила поводження з небезпечними знахідками. Особливо це стосується дітей.

Зважаючи на вище вказане, Головне управління ДСНС у Рівненській області звертається до всіх громадян, і насамперед до дітей. Цінуйте своє життя. При виявлені підозрілих предметів у жодному разі не чіпайте їх, а тим паче ні в якому разі не намагайтеся їх переміщувати в інше місце. Необхідно відразу повідомити про знахідку місцеві органи влади, правоохоронців та найближчий підрозділ Держслужби з НС за телефоном «101». До прибуття фахівців позначте місце знаходження підозрілих предметів та, по можливості, забезпечте їх охорону.

Дотримання вище вказаних правил збереже не тільки ваше життя, а й життя багатьох інших людей.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку муніципали ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ