У Тернополі відкриють унікальну виставку мікромініатюр

У Тернополі відкриють унікальну виставку мікромініатюр

16.03.16 10:37 0 634
Унікальну виставку мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна, за участі автора, відкриють у Тернополі 17 березня о 15 год. у приміщенні Арт-Галереї на вул. Сагайдачного, 13. Подивитися на мікромініатюри, які вважають восьмим чудом світу, тернополяни зможуть до 6 квітня.

На виставці будуть представлені унікальні шедеври мікромініатюр, серед яких — знаменитий караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, букет троянд, стеблом яких служить людська волосина, скульптури на макових зернах, портрети на рисі і безліч інших мікромініатюрних творінь.

Довідка:

Володимир Казарян - майстер мікромистецтва та мікромініатюри, художник, скульптор, музикант, поет та філософ. Живе і працює в Україні. Створив понад 500 мікромініатюр у багатьох сферах науки. Роботи майстра стали прикрасами колекцій президентів - Білла Клінтона (Америка), Хосні Мубарака (Єгипту), України (Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми), а також актора Арнольда Шварценеггера.

За 15 років унікальна виставка об’їздила Україну, країни Прибалтики, побувала у Чехословаччині, Єгипті, в Америці, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Каким должен быть офисный ...

КОМЕНТАРІ