Чернігів: У школах міста проводиться просвітницькій захід «Права споживачів у сфері торговельного обслуговування населення»

Чернігів: У школах міста проводиться просвітницькій захід «Права споживачів у сфері торговельного обслуговування населення»

16.03.16 19:40 0 641
У Чернігові з 14 по 16 березня до Всесвітнього дня прав споживачів у школах №16, 5, 6 фахівцями управління споживчого ринку та підприємництва міської ради проводиться просвітницькій захід для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл на тему «Права споживачів у сфері торговельного обслуговування населення».

У ході зустрічі старшокласники мають можливість проаналізувати маркування товарів на відповідність вимогам чинного законодавства, ознайомитися з документами, що засвідчують якість та безпеку товарів, набути навиків щодо реалізації споживчих прав шляхом складання правових документів.

Подібні заходи дають змогу споживачам краще орієнтуватися на ринку товарів та послуг, убезпечити себе від придбання неякісних товарів та замовлення послуг.

Учасники також отримають відповідні брошури «Актуально про захист прав споживачів», які підготовлені силами спеціалістів управління.

Здійснення консультаційно – роз'яснювальної роботи з питань захисту прав споживачів серед населення міста триватиме, подібні зустрічі будуть проводитися й надалі.

За інформацією управління споживчого ринку

та підприємництва міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Хмельниччині психологи ...

КОМЕНТАРІ