Діти з Тернопільщини презентуватимуть карту миру у Ризі та Варшаві

Діти з Тернопільщини презентуватимуть карту миру у Ризі та Варшаві

16.03.16 12:21 0 554
В рамках міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі», який проводиться за ініціативи Надзвичайного і Повноважного посла Угорщини в Україні Ерне Кешкеня, Почесного консула Угорщини в Івано-Франківську Василя Вишиванюка та благодійної організації «Фонд Відродження Прикарпаття», Тернопільський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді допоміг у підборі 6 дітей з сімей учасників антитерористичної операції Тернопільської області для участі в екскурсійній програмі у Литву, Латвію та Польщу у супроводі волонтерів.

Даний проект має на меті популяризувати Україну в цілому, підтримати її позитивний імідж в Європі, привернути увагу до захисту українських інтересів.

Екскурсійна частина делегації юних Послів миру міжнародного соціально проекту «Діти за мир у всьому світі» розпочалася у Львові, 12 березня, де діти не тільки встановили новий рекорд України в категорії «Масові заходи» - «Найбільша карта Польщі створена руками дітей заради миру у всьому світі» (розміри рекордної карти 2*3 метри. Кількість учасників рекорду 300 дітей. Кількість голубів миру, які розміщені на карті миру 300 штук), але й мали чудову екскурсію по місту.

15 березня о 7 годині ранку 36 дітей з усієї України, з них 6 з Тернопільської області вирушили презентувати карту миру до Вільнюса. Впродовж трьох днів діти будуть мати нагоду презентувати карту миру у Ризі та Варшаві.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині визначено ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ