На Тернопільщині запрацювала друга поліцейська станція

На Тернопільщині запрацювала друга поліцейська станція

16.03.16 20:08 0 620
У Вишнівці Збаразького району відкрили ще одну поліцейську станцію. Мешканці містечка та навколишніх сіл відтепер матимуть можливість будь-коли звернутися за допомогою до правоохоронців, адже поліцейські працюватимуть цілодобово.

Реалізація такого проекту стала можливою завдяки тісній співпраці поліцейських та представників органів місцевого самоврядування.

В урочистому відкритті взяли участь голова обласної ради Віктор Овчарук,виконуючий обов'язки начальника Головного управління поліції Олександр Богомол, керівники Збаразького району та селища, громадські активісти, місцеві жителі.

- Три дні тому в Тернополі запрацювала нова патрульна поліція. За рік-півтора на вулиці всіх міст і містечок вийдуть патрульні, але ми так довго чекати не будемо. Про публічну безпеку людей маємо дбати вже . Саме це й зібрало нас у Вишнівці, – звернувся до присутніх Олександр Богомол. – Шановні жителі містечка та навколишніх сіл, тепер вам не потрібно буде долати кілометри до райцентру чи подовгу чекати на прибуття дільничного. Поліцейські відтепер поруч з вами.

На Вишнівецькій поліцейській станції працюватимуть семеро досвідчених працівників поліції. Вони оперативно реагуватимуть на усі звернення громадян про скоєні злочини та правопорушення. Голова обласної ради Віктор Овчарук побажав правоохоронцям сумлінно виконувати поставлені перед ними завдання і бути справжніми захисниками народу.

Нагадаємо, перша в Україні станція поліцейських відкрилася на Тернопільщині у Бучацькому районі у селищі Золотий Потік.

За матеріалами "Досьє 102".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: Как произвести замену ...

КОМЕНТАРІ