Потенціал Тернопільщини представлять на форумі “Тернопільщина Invest – 2016”

Потенціал Тернопільщини представлять на форумі “Тернопільщина Invest – 2016”

16.03.16 18:59 0 620
19 - 20 травня на Тернопільщині на базі Торговельно-розважального центру "Подоляни" у місті Тернопіль та Збаразького замку у місті Збараж Тернопільської області відбудеться Міжнародний інвестиційний форум “Тернопільщина Invest – 2016”. Захід організовується Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою.

Про організацію заходу йшлося на засіданні організаційного комітету, яке 15 березня провів голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Заходу такого рівня на Тернопільщині ще не було, - наголосив очільник краю. – Планується, що участь візьмуть представники центральних органів влади, міжнародних організацій та посольств, дипломатичних установ, бізнесу тощо. Тому зараз маємо попрацювати, щоб все відбулося на відповідному рівні».

Під час пленарного засідання Форуму, яке проходитиме під гаслом “Тернопільщина – надійний партнер!” буде представлено потенціал Тернопільської області, відбудуться презентації актуальних інвестиційних проектів.

Основною складовою Форуму будуть панельні дискусії згідно напрямків:

1. “Туризм – перспективи розвитку”

2. “Агропромисловий комплекс: нові можливості”

3. “Економічно спроможні громади – сильна Тернопільщина: час реформ”

4. “Платформа для ділового спілкування: стратегічні інвестиційні проекти Тернопільщини”

5. “Енергоефективність та альтернативні види енергії”

6. “Українська діаспора- потенціал та можливості”

7. “Бізнес та влада: партнерство заради процвітання”.

20 травня 2016 року офіційні іноземні делегації, гості форуму працюватимуть за окремими програмами та матимуть можливість ознайомитися з туристично-рекреаційним потенціалом, архітектурними пам'ятками Тернопільщини, успішними промисловими та агропромисловими підприємствами області з метою перспектив налагодження двостороннього інвестиційного та торгівельного співробітництва.

Захід є відкритим, участь – безкоштовна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ