У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті харчової промисловості

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті харчової промисловості

16.03.16 17:34 0 635
14 березня на території ТОВ «Країна Смаку», що в селі Бугрин Гощанського району співробітники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели спільно з персоналом об’єкту тактико-спеціальні навчання.

Відповідно до тактичного задуму, в адміністративній будівлі сталася пожежа. Адміністрація об’єкту, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з вогнем та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі, пішли в розвідку і задіяли на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх будівель. Протягом 30 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник Гощанського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Віталій Маркевич зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по адмінбудівлі. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та професійно».

Гощанський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку представники ГО ...
Наступна новина: За станом на 1 березня 2016 ...

КОМЕНТАРІ