В Чернігівській області під час пожежі житлового будинку врятовано 3 людини

В Чернігівській області під час пожежі житлового будинку врятовано 3 людини

16.03.16 18:48 0 575
14 березня о 22:12 до Служби порятунку "101" у м. Ніжині надійшло повідомлення про пожежу двоповерхового 10-ти квартирного житлового будинку по вул. Купецькій. За викликом через три хвилини на місце події прибули вогнеборці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 7 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки.

На цей час в коридорі під'їзду відбувалося інтенсивне горіння, а в будинку спостерігалося сильне задимлення. Рятувальники у захисних протигазах відразу приступили до гасіння. Завдяки оперативним діям пожежу о 22:21 було локалізовано та о 00:20 остаточно ліквідовано.

В ході гасіння було врятовано 3 мешканця будинку, які знаходились у себе в квартирах на другому поверсі та через щільне задимлення не могли самотужки вийти на вулицю.

Вогнем пошкоджено стіни коридору на площі 20 кв.м, покрівлю та перекриття на площі 30 кв.м.

В ході розслідування причини та обставин виникнення пожежі з’ясувалося, що загорілися старі меблі та сміття, які складувалося в коридорі житлового будинку. Ймовірною причиною пожежі послужила чиясь необережність у поводженні з вогнем. Винна особа встановлюється.

У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до громадянам з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, не допускайте паління у ліжку, ретельно гасити недопалки та сірники. Бережіть своє життя та життя оточуючих вас людей!

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині засуджено ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ