У Рівненській області презентація Стратегії модернізації та розвитку служби зайнятості

У Рівненській області презентація Стратегії модернізації та розвитку служби зайнятості

16.03.16 15:01 0 557
10 березня на базі Дубенського міськрайонного центру зайнятості пройшло обговорення Стратегії модернізації та розвитку Державної служби зайнятості. Захід пройшов за участю представників органів влади, соціальних партнерів та роботодавців.

Обговорення розпочав директор центру зайнятості В'ячеслав Савчук, поінформувавши усіх присутніх про основні завдання реалізації Стратегії: підвищення якості надання соціальних послуг, удосконалення співпраці між учасниками ринку праці, раціональне використання фінансових ресурсів, забезпечення прозорості діяльності служби зайнятості. До обговорення підключилися начальник відділу праці та соціально-трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради Тетяна Савич, представники ТзОВ «Веснянка-Д», ПП «Аметист Плюс».

Начальник відділу економіки і розвитку інфраструктури Дубенської РДА Людмила Степанюк ознайомила присутніх із «Стратегією розвитку Дубенщини до 2020 року». Основна місія, яку ставить перед собою Стратегія – сприятливі умови для життя і праці всіх мешканців Дубенщини. Для досягнення цілей та місії необхідно забезпечити високий рівень доходів населення, розвиток інфраструктури, зберегти довкілля та людський капітал.

Голова «Асоціації підприємців» Анжела Глушкова зазначила, що стратегія підприємства - це система заходів, яка розрахована на перспективу і забезпечує досягнення конкурентних цілей, шляхом координації й розподілу ресурсів підприємства. Адже Стратегія визначає, куди організація бажає йти, для досягнення своєї цілі та виконання своєї місії. Вона створює обмеження, які відображують особливості і напрямки діяльності організації.

Учасники заходу домовились про подальшу співпрацю у напрямку поліпшення ситуації на ринку праці та обміну інформацією щодо перспективних планів розвитку усіх учасників ринку праці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ