Особливості,дія і схема застосування Creatine Micronized від виробника Dymatize

Особливості,дія і схема застосування Creatine Micronized від виробника Dymatize

18.03.16 21:18 0 827

Креатин - це найважливіший елемент для організму спортсмена. Він додає енергії, сприяє набору ваги і прискоренню продуктивності, забезпечує стабільне відновлення і силу. Креатин міститься в рибі та м'ясі, молоці, сирі та інших продуктах, що мають тваринну природу. Деяку кількість виробляють наші нирки, підшлункова залоза і печінка. Але цього замало. Отримати великі обсяги чистої добавки можна з Creatine Micronized - найбільш доступної, ефективної та якісної форми креатину. До речі, придбати Creatine Micronized Dymatize ви можете в онлайн магазині: bodybuildingrussia.com.

Навіщо нам креатин?

Мало хто знає, але креатин накопичується в наших м'язах і підвищує їх витривалість. Він виконує функцію стимулятора, що підвищує продуктивність і активність атлета. Завдяки креатину організм повільніше втомлюється, а якість тренування підвищується в рази. Підсумок - швидкий приріст м'язової маси.

Креатин від Dymatize - чистісінька фракція, в якій відсутні зайві домішки і добавки. Дослідження показали, що метод створення Creatine Micronized ефективний і дозволяє отримати по-справжньому чисту суміш. Розмір кожної з частинок добавки - 180 мікрон. Це, в свою чергу - гарантія високої швидкості засвоєння і максимальної ефективності занять.

До переваг добавки можна віднести:

  • затримування води в м'язах, що гарантує підвищення їх о'бєму;
  • ефективність для всіх категорій атлетів (професіоналів та новачків);
  • прискорений синтез аденозинтрифосфату - джерела великих обсягів енергії;
  • поліпшення енергетичного обміну;
  • зростання мускулатури (до 15 %);
  • зміцнення імунітету.

У Creatine Micronized немає небезпечних підсолоджувачів, ароматизаторів та хімічних речовин. Добавка рекомендується до застосування, як безпечний спосіб поповнення резервів.

Кому підійде добавка?

Добавка Creatine Micronized від бренду Dymatize - це унікальний комплекс, який підходить для представників багатьох видів спорту (в першу чергу силових). Головна мета прийому добавки - підвищення витривалості, поліпшення силових характеристик, нормалізація обмінних процесів і так далі. Завдяки своїй ефективності, відмінної засвоюваності і відсутності протипоказань креатин став по-справжньому затребуваний. Він підійде пауерліфтрам, важкоатлетам, бодібілдер і іншим «силовикам».

Особливості

Моногідрат - найбільш поширена форма креатину. Її особливість - 100% засвоєння (за умови правильного прийому). Решта видів добавки - більшою мірою маркетингові ходи різних компаній, ніж просунуті версії креатину. Ось чому добавка від dymatize представлена ​​саме в формі моногідрату. Більш того, на етапі виробництва молекули додатково дробляться на дрібні частини, що полегшує роботу травного тракту.

Чого можна домогтися?

При покупці тієї або іншої добавки атлет хоче знати, яким буде результат прийому. У випадку з Creatine Micronized можна очікувати наступних ефектів:

  • збільшення сили і, відповідно, підвищення робочих ваг;
  • підвищення витривалості, кожне тренування може тривати довше, ніж зазвичай;
  • підвищення продуктивності тренувального процесу;
  • забезпечення максимального «стресу» м'язам, що сприяє їх росту;
  • накопичення води в м'язових волокнах і забезпечення візуального ефекту - уже протягом місяця помітний результат роботи на рельєф;
  • збільшення обсягів глікогену за рахунок здатності креатину від Dymatize утримувати вологу в м'язах.

Правила прийому

Щоб отримати результат, важливо правильно приймати добавку. Стандартна добова норма - 4-5 грам. Що стосується часу прийому, то тут немає однозначної думки. Можна пити добавку в «прив'язці» до занять або ж приймати свою порцію, коли буде зручно.

Розчиняти порошок можна в чаї, фруктовому соці або звичайній воді. У першому випадку переконайтеся у відсутності кофеїну. Готувати напій намагайтеся перед його прийомом, щоб виключити втрату властивостей добавки.

У випадку з продуктом від Dymatize можна дотримуватися певної циклічність прийому:

  • Протягом першого тижня повинна пройти фаза завантаження (дозування - 20 грам добавки на добу). За один раз пити всю порцію не варто - діліть її на чотири частини;
  • З другого по сьомий тиждень приймайте по п'ять грам щодня.

Врахуйте, що креатин краще засвоюється разом з солодкими продуктами (простими вуглеводами). Отже, в якості рідини намагайтеся віддавати перевагу соку.

Висновок

Креатин - якісний, ефективний і безпечний продукт багатогранного дії. Його дія спрямована на досягнення максимальних завдань в спорті. Залишається лише дати поштовх організму у вигляді правильного прийому добавки і активних тренувань.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое "Motul"?
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ