Буковина: на Глибоччині фахівці територіального сервісного центру МВС виявили «подвійну» фальсифікацію документів. (+фото)

Буковина: на Глибоччині фахівці територіального сервісного центру МВС виявили «подвійну» фальсифікацію документів. (+фото)

19.03.16 13:14 0 553
Викликати слідчого з поліції для вивчення ситуації працівників ТСЦ 7344 регіонального сервісного центру МВС у Чернівецькій області спонукала підозра щодо підробки водійського посвідчення.

Мешканець міста Вижниця, який звернувся до центру, аби поміняти старе, ще радянського зразка посвідчення на нове, здивував досвідчених фахівців кількістю підозрілих деталей в пакеті документів, необхідних для цієї процедури.

— Насамперед, — розповідає виконуючий обов’язки начальника ТСЦ Микола Костинян, — в екзаменаційній картці водія були зазначені три категорії, які дають право водити ті чи інші транспортні засоби, а в посвідченні — чотири… Дозвільні штампи привернули увагу синім кольором, що зазвичай чорнильно-фіолетовий, а також нестандартним розташуванням — «під кутом», замість горизонтально у кожній рамочці відповідної категорії…

Здивували спеціалістів і інші подібні деталі. Скажімо, у медичній довідці, були внесені зміни у термін її придатності. Чоловік пояснив, що у довідці «помилились лікарі», а у посвідченні штамп на додатковій водійській категорії випадково і дуже давно хтось йому поставив…

Уточнювати всі ці нюанси «творчого» оформлення документів будуть слідчі органи, оскільки подію зареєстровано в Єдиному обліку територіального ідрозділу поліції фактів виявлення перебитих або знищених номерів агрегатів, підроблених документів та осіб, які перебувають в розшуку.

До речі, завдяки ретельному вивченню документів при спробі отримати дублікат посвідчення водія працівники Глибоцького ТСЦ нещодавно виявили дезертира, якого розшукувала військова прокуратура.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Вечір поезії та романсу у ...

КОМЕНТАРІ