В Луцьку діти зібрали допомогу для бійців АТО

В Луцьку діти зібрали допомогу для бійців АТО

19.03.16 19:23 0 630
Учні Луцького навчально-виховного комплексу ЗОШ I-II ступенів № 10 - професійний ліцей в черговий раз зібрали продуктові набори для воїнів, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Учні школи разом зі своїми батьками і вчителями вже не вперше допомагають бійцям продуктами, фінансово, також залучають до акції інші школи міста та області, стараються виходити і на всеукраїнський рівень. За словами голови учнівського самоврядування Юлії Куцай, гаслом школи є слова: “Країна починається з тебе”.

Вже завтра зібрану допомогу на схід повезе мама випускника школи Романа Ляшка. І сама Антоніна Віталіївна, і четверо її дітей навчалися, а наймолодший і зараз навчається в цій школі. Роман був призваний на службу в першу хвилю мобілізації, а після демобілізації заключив контракт і зараз служить в 14-й окремій механізованій бригаді. Мама хоче приурочити поїздку до Дня народження сина, якому 21 березня виповниться 25 років.

Пані Антоніна вперше побувала на Сході в травні 2014 року, коли завозила сину бронежилет?, і з того часу вона регулярно їздить туди з допомогою. За її словами, всі волонтери є дуже дружніми і до акцій радо долучаються чимало охочих, серед яких ПАТ “Теремно хліб”, ТМ “Дмитрук”, Афганська спілка, жителі села Пальче та ін.

За весь період АТО на Сході було 219 випускників школи і їхніх батьків, зараз там служать близько 26 чоловік. На жаль, серед випускників школи є й загиблі бійці: В'ячеслав Іонов та Олег Вишневський, син якого в цьому році прийшов до цієї ж школи.

Як сказав директор Олег Михальчук, такі акції повинні відбуватися за участю дітей, бо вони роблять це щиро.За час протистоянь на Сході учнями було зібрано багато продуктів, які були відправлені на передову.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині валерій ...

КОМЕНТАРІ