В Луцьку микола Романюк привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

В Луцьку микола Романюк привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

19.03.16 09:36 0 569
20 березня в Україні своє професійне свято відзначатимуть працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Напередодні цього дня у Луцькій міській раді відбулися урочистості.

Зі словами найкращих побажань та вітань до працівників галузі звернувся міський голова Микола Романюк та перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Микола Романюк зазначив, що радий всіх бачити у залі напередодні професійного свята. “Хочу подякувати вам всім за працю. Оцінкою роботи кожного з вас і колективів є слова лучан та гостей міста, які відзначають зміни у кращу сторону. З кожним роком ми разом з вами робимо чимало на благо Луцька. Місто змінюється, тут робиться багато для людей. Дякую за ініціативу і творчість у роботі. Якщо аналізувати звернення громадян на групу оперативного реагування “15-80”, то нарікань меншає. Це є оцінка роботи комунальників”, - наголосив він.

Також Микола Романюк подякую працівникам сфери побутового обслуговування, які розвиваються і якісно надають послуги, адже на цьому ринку чимала конкуренція.

Він побажав, аби якнайшвидше настав мир у нашій країні, всім міцного здоров'я, щастя і достатку.

У свою чергу, перший заступник міського голови Тарас Яковлев побажав, щоб у присутніх було якнайменше проблем і завжди кілька варіантів їх вирішення. “У вас тяжка робота і я, як заступник що курує сферу ЖКГ, це відчув на собі. Думаю є мало людей, які могли б вам заздрити. Ваша робота відповідальна і важка. Ви даєте нормально функціонувати місту, комфортно і якісно проживати людям. Хочу побажати, щоб нарікань на роботу було найменши і Ви у повсякденній роботі отримували лише подяки від людей”, - додав він.

Привітав Микола Романюк директора ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” Валерія Кузьмича, який святкує день народження. Він побажав імениннику міцного здоровя та злагоди у родині.

Потому Микола Романюк вручив кращим працівникам галузі Почесні грамоти та Подяки міського голови.

Зокрема, Микола Романюк оголосив Подяку міського голови колективу департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради (директор Кубіцький Іван Євгенович) за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток галузі житлово-комунального господарства, а також з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Привітали працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з професійним святом й заступник начальника управління ЖКГ Волинської облдержадміністрації Андрій Пиріг та голова обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Світлана Євтєєва.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ