На Житомирщині планують збільшити вирощування плодово-ягідних культур.

На Житомирщині планують збільшити вирощування плодово-ягідних культур.

19.03.16 11:59 0 582
На Житомирщині планують збільшити вирощування плодово-ягідних культур. Про це розповіла керівник ТОВ «Брусвяна» Ліліана Дмитрієва вчора, 16 березня, під час робочої поїздки голови ОДА Сергія Машковського до Брусилівського району.

Підприємство займається вирощуванням саджанців плодово-ягідних культур високої якості, виробництвом ягід у свіжому вигляді для подальшої реалізації.

Ліліана Дмитрієва розповіла, що їхні саджанці продаються не лише в Україні, але й експортуються за кордон. Основною ягодою у підприємстві зараз є штучно виведена голубика, яка користується все більшим попитом.

Підприємство хоче розширити свої межі на 300 га, аби збільшити вирощування ожини, голубики, суниці та інших рослин. Також планується створити кооперацію та навчати садоводів доглядати за голубикою.

— «Дуже приємно, що в нашій області є люди, які хочуть працювати, розширюватися та створювати нові робочі місця для людей, – зазначив Сергій Машковський. – Вирощування плодово-ягідних культур є однією з найперспективніших сфер на Житомирщині».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ