Близько 370 тисяч поземельних книг в електронному форматі відкрито на Житомирщині

Близько 370 тисяч поземельних книг в електронному форматі відкрито на Житомирщині

19.03.16 09:03 0 527
Державні кадастрові реєстратори Житомирщини відкрили у електронному форматі 368191 поземельну книгу, що становить 64% від зареєстрованих у регіоні земельних ділянок. З початку 2016 року спеціалістивже опрацювали 63 702 пакети документів, що становить 30% від запланованого річного обсягу.

Найбільшу кількість поземельних книг оцифрували в Андрушівському (92% від усієї кількості земельних ділянок), Брусилівському (85%), Червоноармійському (85%) та Народицькому (80%) районахобласті.

«Створення електронних поземельних книг відкриває доступ до реєстру власників земель. Це, у свою чергу, спрощує процес надання електронних сервісів», - зазначає в. о. начальника головного управлінняДержгеокадастру у Житомирській області Оксана Присяжнюк.

Відкриття поземельних книг одне з ключових завдань у сфері земельних відносин. Під час здійснення цієї операції проводиться аналіз з ключових завдань у сфері земельних відносин. Під час здійснення цієї операції проводится аналіз повноти та достовірності відомостей про земельні ділянки, що переносяться з державного реєстру. Публічні дані про земельні ділянки надають доступ до реєстру власників земель та пришвидшують процес надання адміністративних послуг в он-лайн режимі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ