В навчально-виховних закладах області стартував XXІІ Всеукраїнський Фестиваль Дружин юних пожежних

В навчально-виховних закладах області стартував XXІІ Всеукраїнський Фестиваль Дружин юних пожежних

19.03.16 08:03 0 542
З метою залучення широкого загалу учнівської молоді та дорослого населення до вивчення безпеки життєдіяльності та їх пропаганди, вивчення та узагальнення результатів, досвіду роботи дружин юних пожежних загальноосвітніх шкіл проводяться відбіркові районні етапи ХХІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Кожний район Житомирщини охоплює це свято.

Так, 18 березня Фестиваль розпочався з проведення на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м. Андрушівка районного відбіркового етапу, на який прибули команди ДЮП з 24 навчальних закладів району. Протягом 3 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців та дівчат.

Хочеться відзначити високий рівень підготовки юних рятувальників до конкурсу, велику та професійну роботу керівників дружин. У багатьох виступах школярі використали жанр літературно-музичної композиції – найбільш доступну та цікаву для ровесників форму донесення правил безпеки життєдіяльності, правил поведінки у надзвичайних ситуаціях.

При оцінюванні художніх виступів команд враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність та ін. Численні глядачі разом з членами журі під час виступів постійно посміхалися й аплодували, що свідчило про відмінну підготовку дітей, котрі «прикрасили» свої номери дотепними жартами на пожежно-рятувальну тему.

За підсумками конкурсу І місце посіла дружина юних рятувальників Андрушівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, ІІ місце дружина юних пожежників Гальчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та третє місце посіла команда ДЮП Іванківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Переможців було нагороджено цінними подарунками та солодощами.

«Такі заходи проводяться в області щорічно, і з кожним роком все краща організація їх проведення а для дітей це свято серед «сірих» навчальних буднів і нагадування про їх безпечну життєдіяльність результатом якого є зменшення надзвичайних ситуацій в їхньому житті і в державі в цілому» - зазначив начальник Управління ДСНС в області Ігор Нікітчук.

Тепер, в травні переможці захищатимуть честь своїх районів на обласному змаганні у місті Житомир.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник Рівненської ...
Наступна новина: На Вінничині оголошено ...

КОМЕНТАРІ