В Житомирській області вогнеборці врятували на пожежі чоловіка

В Житомирській області вогнеборці врятували на пожежі чоловіка

19.03.16 09:57 0 529
17 березня о 15:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку на двох господарів, що у м. Малин. Займання виявив сусід, який відчув вже у своєму помешканні запах диму. До місця події негайно виїхали вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік на автоцистерні.

По їх прибуттю будинок був сильно задимлений. За інформацією сусідів, всередині скоріш за все знаходився один із господарів. Потрапивши в оселю, рятувальники виявили чоловіка, який спав на дивані в одній з кімнат. На ньому вже тліла ковдра, а також підлога біля ліжка.

Бійці ДСНС винесли потерпілого на свіже повітря у напівпритомному стані та передали до рук медиків. Його госпіталізували до Малинського районного територіального об’єднання із незначним отруєнням продуктами горіння.

Ліквідація пожежі відбулась о 15:16. Вогнем пошкоджено лише ковдру та 1 кв м підлоги. Ймовірно загоряння виникло через куріння господаря у ліжку. Наразі фахівці встановлюють остаточну причина пожежі, а також суму збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ