Закарпатця,який перевозив наркотики та зброю взято під варту і йому загрожує до 10 років тюрми

Закарпатця,який перевозив наркотики та зброю взято під варту і йому загрожує до 10 років тюрми

19.03.16 11:40 0 569
Ужгородською місцевою прокуратурою оголошено закарпатцю про підозру у незаконному поводженні зі зброєю (ч.1 ст. 263 КК України) та незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.2 ст.307 КК України) та обрано стосовно нього запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою.

Як наголосили в Ужгородській місцевій прокуратурі санкцією статей передбачено позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Передувало цьому затримання правоохоронцями закарпатця 15 березня. Водій був напідпитку, а в салоні його авто знайдено та вилучено вогнепальну нарізну зброю замасковану під авторучку ручку, всередені якої знаходився бойовий патрон придатний для пострілу, відповідно до висновку експерта та 14 пакетиків з білою кристалічною речовиною, що відповідно до висновку експерта являється психотропною речовиною, обіг якої обмежено – метамфітамін, у великих розмірах. Крім цього в ході вказаного огляду у даної особи виявлено та вилучено електронні ваги, люльку для куріння та грошові кошти.

Прес-служба прокуратури Закарпастької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ