На Хмельниччині рятувальники навчають громадян запобігати пожежам в екосистемах та у власних помешканнях

На Хмельниччині рятувальники навчають громадян запобігати пожежам в екосистемах та у власних помешканнях

19.03.16 15:40 0 576
З метою запобігання пожежам в екосистемах та в помешканнях людей, 18 березня ізяславські рятувальники провели інформаційно-роз‘яснювальну роботу з мешканцями Топорівської сільської ради. До цього заходу також долучилися сільський голова, працівники соціального управління та поліції.

Основна увага під час відпрацювання приділялася соціально незахищеним верствам населення, оскільки саме в домівках цих категорій населення найчастіше виникають пожежі. Рятувальники розповідали людям, яких правил безпеки потрібно дотримуватися, щоб не допустити пожежі у власному помешканні, а також нагадали, як правильно діяти, якщо ж уникнути біди не вдалося. Також, під час спілкування фахівці ДСНС нагадали людям про небезпеку спалювання сухої трави, оскільки в таких випадках вогонь часто виходить з-під контролю та може завдати значної шкоди.

Також надзвичайники розповіли про вибухонебезпечні предмети, які часто знаходять громадяни під час проведення земляних робіт, як у власних домогосподарствах, так і на відкритій території, крім того, вручили листівки, що містять правила поводження з підозрілими предметами.

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чергове ...
Наступна новина: Валерій Коровій: «Центри ...

КОМЕНТАРІ